Θερμάστρα τοίχου εξωτερικού χώρου υπέρυθρης θέρμανσης TROTEC IR 2010 2KW
Θερμάστρα τοίχου εξωτερικού χώρου υπέρυθρης θέρμανσης TROTEC IR 2010 2KW
126,48€

Θερμάστρα τοίχου εξωτερικού χώρου υπέρυθρης θέρμανσης TROTEC IR 2010 2KW

Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
GEN-13141210
Διαθέσιμο
0-72 Ώρες
126,48€
Χωρίς ΦΠΑ: 102,00€
Ρωτήστε για το Προϊόν

Ηλεκτρική θερμάστρα τοίχου εξωτερικού χώρου υπέρυθρης θέρμανσης TROTEC IR 2010 2KW

Άνετη ζεστασιά σε εξωτερικούς χώρους παρά τις κρύες θερμοκρασίες

Με μια υπέρυθρη θερμαντική ακτινοβολία στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε καθαρό αέρα ακόμη και σε δροσερές ημέρες χωρίς να αισθανθείτε κρύο. Απολαύστε τον μαγικό έναστρο ουρανό σε μια πεντακάθαρη νύχτα, διαβάστε ένα συναρπαστικό βιβλίο στο μπαλκόνι ή προσκαλέστε τους φίλους σας για μια ευχάριστη βραδιά μπάρμπεκιου στη βεράντα του σπιτιού σας. Με μια αποτελεσματική θέρμανση εξωτερικού χώρου, κάντε τον εαυτό σας ανεξάρτητο από τις δροσερές εξωτερικές θερμοκρασίες την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ο υπέρυθρος θερμαντήρας IR 2010 εγγυάται 100% αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης

Ο θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας 2.000 watt IR 2010 παρέχει άοσμη και αθόρυβη ακτινοβολία θερμότητας και τη διανέμει ομοιόμορφα και με στοχευμένο τρόπο χωρίς προθέρμανση και – κατάλληλο για όσους πάσχουν από αλλεργίες – χωρίς να αυξάνεται σκόνη. Ο θερμαντήρας ακτινοβολίας πλάτους 59,5 cm, συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον – στον ιδιωτικό χώρο και στον υπαίθριο χώρο καθισμάτων ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ ή σε εκδηλώσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες: Ο ισχυρός σωλήνας μικρού κύματος χαμηλού φωτός μειώνει τη φωτεινότητα του εκπεμπόμενου φωτός κατά 80% και με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί την εντύπωση μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας υπό το φως των κεριών. Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με την καινοτόμο τεχνολογία χαμηλού φωτισμού θα σας παρασχεθούν παρακάτω. Λόγω της γωνίας κλίσης που μπορεί να ρυθμιστεί κατά 90 ° προς τα πάνω και προς τα κάτω, η αδιάβροχη υπέρυθρη θερμαντική ακτινοβολία κατευθύνει τη ζεστασιά ακριβώς στα σημεία όπου χρειάζεται.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Το περίβλημα αλουμινίου του σχεδιασμού θερμαντικού σώματος IR 2010 με την κομψή του εμφάνιση δεν είναι μόνο απίστευτα όμορφο, προστατεύει επίσης αξιόπιστα τα τεχνικά στοιχεία του θερμαντικού σώματος υπέρυθρης ακτινοβολίας από ντους βροχής και σκόνης. Το περίβλημα που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τύπο προστασίας IP65 αποτρέπει την εισβολή σκόνης και νερού από όλες τις πλευρές. Αφού εγκαταστήσετε το θερμαντικό σώμα, δεν απαιτείται περαιτέρω συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους για εφαρμογές θέρμανσης σε εξωτερικούς χώρους με στέγη  (ως 13 τ.μ.) και χωρίς στέγη (ως 8 τ.μ.). Η στιβαρή θερμάστρα είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο σε μπαλκόνια και βεράντες και για εφαρμογές θέρμανσης εξωτερικού χώρου στην εστίαση. Οι βραχίονες στήριξης, οι πείροι, οι βίδες και τα παξιμάδια περιλαμβάνονται ήδη στο πεδίο παράδοσης για να παρέχουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση στον τοίχο. Λάβετε υπόψη ότι το IR 2010 δεν είναι κατάλληλο για εγκατάσταση οροφής.

Υπέρυθρη θερμότητα που παράγεται σύμφωνα με τη φυσική αρχή του ήλιου

Σε αντίθεση με τους ηλεκτρικούς θερμαντήρες, οι υπέρυθρες ακτινοβολίες δεν θερμαίνουν τον αέρα, αλλά τις επιφάνειες των ατόμων και των αντικειμένων στα οποία φθάνουν. Τα αντικείμενα που φωτίζονται (για παράδειγμα ο τοίχος, το πάτωμα, αλλά και η καρέκλα ή το τραπέζι) αντανακλούν και αποθηκεύουν αυτές τις ακτίνες θερμότητας, αυξάνοντας επιπλέον την απόδοση ενός θερμαντήρα υπερύθρων. Η ζεστασιά φτάνει απευθείας στο δέρμα, συγκρίσιμη με τη ζεστή ζεστασιά του ήλιου το καλοκαίρι. Ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, την απόσταση και το ύψος του τοίχου, ο θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας υπέρυθρης ακτινοβολίας 2.000 watt IR 2010 συνιστάται για θέρμανση εξωτερικού χώρου περίπου από 8 έως 13 m².

Παρακαλώ σημειώστε: Όσο μικρότερη είναι η απόσταση από το θερμαντικό σώμα, τόσο μικρότερος είναι ο φωτισμένος χώρος – όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση από αυτό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο φωτισμένος χώρος. Κοντά στο θερμαντικό σώμα μπορείτε να αισθανθείτε την πλήρη ικανότητα θέρμανσης, όταν η απόσταση αυξάνεται, ωστόσο, η ακτινοβολία μειώνεται. Για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε την κατάλληλη ισχύ για το χώρο σας δείτε παρακάτω:

  • Ο Προστατευμένος/καλυμμένος  χώρος χρειάζεται περίπου  150 W/m²   και συνεπώς η συσκευή μπορεί να καλύψει ως και 13m².
  • Ο Απροστάτευτος/ακάλυπτος χώρος χρειάζεται περίπου  250 W/m²   και συνεπώς η συσκευή μπορεί να καλύψει ως και 8m².
  • Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που πρόκειται να θερμανθεί είναι καλά προστατευμένη από τον άνεμο, αποτρέποντας ότι η κίνηση του αέρα ψύξης δεν εξαλείφει την επίδραση της θερμικής ακτινοβολίας.

ΧΑΜΗΛΗ ΛΑΜΨΗ: 80% ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Οι συμβατικοί θερμαντήρες υπερύθρων συχνά εκπέμπουν ένα έντονο πορτοκαλί-κοκκινωπό φως μαζί με την ακτινοβολία θερμότητας, η οποία γίνεται αντιληπτή ως ζεστή και άνετη από πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, για να αποφευχθεί ο φωτισμός του περιβάλλοντος πολύ έντονα, το IR 2010 από την Trotec διαθέτει έναν υπέρυθρο σωλήνα μικρού κύματος με τεχνολογία χαμηλού φωτισμού που μειώνει αυτό το φως.

Πλήρης απόδοση θερμότητας με μειωμένη φωτεινότητα

Δεδομένου ότι το αισθητό φως μειώνεται ουσιαστικά, στο  περιβάλλον δημιουργείται μια  αισθητά πιο άνετη και ευχάριστη  ατμόσφαιρα σαν το  φως των κεριών. Ο υπάρχον φωτισμόςτης  βεράντας ή των χώρων εστίασης επηρεάζεται ελάχιστα.

Infrared radiant heater IR 2010

Πλάτος: 59.5 cm

2,000 W Ισχύς

1 επίπεδο θέρμανσης

90° κλίση

Χαμηλή εκπομπή φωτισμού (80 %λιγότερο από τα συμβατικά IR)

Στεγανότητα (IP65 κατάλληλο κια για βροχή/σκόνη κλ.π)

Για 8 – 13 m² (σε μια απόσταση περίπου των 3 m)