Πληρωμές
Το CasaMarket.gr για τις συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής, δεν αποθηκεύει ή διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στo ηλεκτρονικό κατάστημα www.CasaMarket.gr γίνεται αποκλειστικά σε ευρώ (€). Το CasaMarket.gr παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμών παραγγελιών:
1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO. Οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της Eurobank και το νόμισμα είναι το ευρώ (€).
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Δικαιούχος : ΑΣΠΙΡΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΡΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΕ)
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή με κατάθεση σε ταμείο καταστήματος τράπεζας, με απευθείας κατάθεση σε έναν από τους 3 παρακάτω λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρία μας:
Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR5901727540005754056412924
Τράπεζα Eurobank IBAN: GR3302602760000210201521644
Αποστολές - Παραλαβές
Οι χρόνοι που αναφέρονται στο CasaMarket.gr και στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αφορούν σε εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία πρώτης επεξεργασίας της παραγγελίας όπου και ενημερώνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική επικοινωνία. Στις υπηρεσίες αποστολής, ο πελάτης μας εισάγοντας την διεύθυνση παραλαβής (άφιξης της παραγγελίας), ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημά μας για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρεώσεις.
Τρόποι Αποστολής
Τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται βάσει του Τ.Κ. που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και βάση του όγκου ή/και του βάρους της παραγγελίας σας. Το σύστημα υπολογίζει το συνολικό κόστος αποστολής με βάση την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική των συνεργαζόμενων εταιρειών μεταφορών είτε πρόκειται για ΕΛΤΑ Courier είτε συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.
1. Ταχυμεταφορά / Courier  (εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα)
Επιλέγουμε την οικονομικότερη υπηρεσία courier που καλύπτει όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, χερσαίας και νησιωτικής και αποστέλλονται κυρίως προϊόντα έως 17 κιλά και με περιορισμούς στον όγκο και στο μήκος, καθορισμένα από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.
Συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών : 1) ELTA COURIER
Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών (και εφόσον αυτό είναι εφικτό) μπορείτε να μας ενημερώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας. Εμείς αναλαμβάνουμε κατά την επεξεργασία της παραγγελίας, να σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές στις χρεώσεις αποστολής.
2. Πρακτορείο μεταφορών
Οι αποστολές μέσω πρακτορείου μεταφορών γίνονται σε παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους με επιλογές είτε την παράδοση επί πεζοδρομίου είτε την παραλαβή από εσάς από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο. Σε μεγάλου όγκου παραγγελίες ακολουθεί τηλεφωνική ενημέρωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 200,00 ευρώ (εξαιρούνται κατηγορίες και προϊόντα όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά κατηγορία "Έπιπλα" , "Κλιματιστικά Split" κ.α.) και αφορά μόνο την παράδοση έως τις συνεργαζόμενες μεταφορικές. (Δείτε τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών παρακάτω). Περιοχές που δεν εκτελεί δρομολόγιο η μεταφορική εταιρεία, μπορούμε να μεταφέρουμε τα προϊόντα σε πρακτορείο της επιλογής σας ή να σας προτείνουμε εμείς (κατόπιν έρευνας) μεταφορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια μέχρι και τον προορισμό που θα δηλώσετε. Το επιπλέον κόστος αποστολής, αφού πρώτα έχετε λάβει σχετική ενημέρωση για το σύνολό του, πληρώνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία.
Συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες
Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος
Συνεργαζόμενη Μεταφορική με έδρα Θεσσαλονίκη: Μαυράκης Νικόλαος Μ. Πόντου, Καλοχώρι, 57009, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 2310755555, FAX 2310755575 mavrakistrans@gmail.com
Περιφέρεια: Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησος,  Ιόνιοι Νήσοι
Συνεργαζόμενες Μεταφορικές με έδρα Αθήνα: Αφοι Κουράτορα Ο.Ε. Αγίου Πολυκάρπου 81, Βοτανικός, 118 55 Αθήνα Αττικής Τηλ. 210 3410111, 2103410137, FAX 2103410130 ΔΕΥΤΕΡΑ -ΣΑΒΒΑΤΟ 07:30-18:30 koyratoras.metafores@gmail και Καβαλαράκης Μεταφορικές Επιχειρήσεις Ορφέως 139A 11855 Βοτανικός Αθήνα Τηλ. 210 3475080 , 210 3474535 FΑΧ 210 3410335 athens@kavalarakis.gr
Περιφέρεια: Δωδεκάνησα
Συνεργαζόμενη Μεταφορική με έδρα Ρόδος: Καβαλαράκης Μεταφορικές Επιχειρήσεις (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ) 3ο ΧΛΜ Λεωφ. Ρόδου Λίνδου 85100 Ρόδος Τ. 22410-63224 F. 22410-67220 posantzisath@gmail.com
Περιφέρεια: Κρήτη - Ηράκλειο
Συνεργαζόμενη Μεταφορική με έδρα Ηράκλειο: Αφοι Κουράτορα Ο.Ε. Τάσου Λειβαδίτη 1, Ηράκλειο 71400, Ελλάδα ΔΕΥΤΕΡΑ -ΣΑΒΒΑΤΟ 07:30-18:30 2810 254876, 210 3410111 koyratoras.metafores@gmail.com και Καβαλαράκης Μεταφορικές Επιχειρήσεις 5° χλμ. Ηρακλείου Μαλάδων Τ. 2810 263314 F. 2810 252897 heraklion@kavalarakis.gr
3. Παράδοση μέσου του δικτύου μας (εξυπηρετεί μόνο εντός του Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων)
Αφορά μόνο σε συγκεκριμένους ΤΚ εντός του νομού Ηρακλείου και για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ. Θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία και η παράδοση θα γίνετε με βάση τα δρομολόγια της εταιρίας μας.  Αφορά κάθε παραγγελία, ανεξαρτήτου μεγέθους και κόστους.  
4. Παραλαβή από το κατάστημα
Παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετεί όλη τη Κρήτη. Εάν επιλεχθεί στο μενού Βήμα 4 : "Τρόποι Αποστολής" (εφόσον στο βήμα αυτό σας δίνεται ως διαθέσιμη επιλογή), σας ενημερώνουμε για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής από εσάς.
Η δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα δεν ισχύει για ορισμένες κατηγορίες και προϊόντα όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά κατηγορία "Έπιπλα".
Το CasaMarket.gr τακτικά αξιολογεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς. Οι παρατηρήσεις / υποδείξεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών του.
Χρόνοι αποστολής και μεταφοράς
Ο χρόνος αποστολής της κάθε παραγγελίας εξαρτάται από το είδος και την κατηγορία του προϊόντος, εκτός επίσημων αργιών και Σαββατοκύριακων. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινά να μετρά από την ημέρα που θα λάβετε ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα ή τηλεφωνική ενημέρωση που θα αναφέρεται ότι "Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας. θα ενημερωθείτε με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα ή τηλεφωνική επικοινωνία για την ακριβή ημερομηνία αποστολής".
Παρατηρήσεις: Οι χρόνοι μεταφοράς αφορούν στις κυριότερες και περισσότερες πόλεις και νησιά της Ελλάδος. Δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις λόγω απομακρυσμένων ή/και δυσπρόσιτων περιοχών, λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή λόγω έκτακτης έλλειψης του εκάστοτε προϊόντος από τους προμηθευτές μας. Στη τελευταία περίπτωση θα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για την πλήρη ενημέρωση του.
Μονάδες Μέτρησης & Υπολογισμός Βάρους στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ Courier
Οι μονάδες μέτρησης που δεσμεύουν το CasaMarket.gr είναι κιλά (kg) για το βάρος και όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα αναλυτικά, οι χρεώσεις για κάθε κιλό από 1 έως και 20 κιλά παραγγελίας δείχνουν το κόστος των μεταφορικών με χρέωση σε €.
Για παραγγελία έως   3kg κόστος 3.97€                          
Για παραγγελία έως   4kg κόστος 4.59€
Για παραγγελία έως   5kg κόστος 5.21€
Για παραγγελία έως   6kg κόστος 5.83€
Για παραγγελία έως   7kg κόστος 6.45€
Για παραγγελία έως   8kg κόστος 7.07€
Για παραγγελία έως   9kg κόστος 7.69€
Για παραγγελία έως 10kg κόστος 8.31€
Για παραγγελία έως 11kg κόστος 8.93€
Για παραγγελία έως 12kg κόστος 9.55€
Για παραγγελία έως 13kg κόστος 10.17€
Για παραγγελία έως 14kg κόστος 10.79€
Για παραγγελία έως 15kg κόστος 11.41€
Για παραγγελία έως 16kg κόστος 12.03€
Για παραγγελία έως 17kg κόστος 12.65€
Για παραγγελία έως 18kg κόστος 13.27€
Για παραγγελία έως 19kg κόστος 13.89€
Για παραγγελία έως 20kg κόστος 14.51€
Ιχνηλάτηση Παραγγελίας σε Μεταφορά
Για κάθε παραγγελία σας που αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε e-mail που σας ενημερώνει σχετικά (Παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο καθώς ενδέχεται να μεταφερθεί εκεί ανάλογα με τις ρυθμίσεις ασφαλείας που έχετε επιλέξει). Για αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών το e-mail περιλαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας. Για αποστολή με μεταφορική εταιρεία το e-mail περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας, τον αύξοντα αριθμό του συνοδευτικού εγγράφου και την ημερομηνία έκδοσης αυτού.
Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις
Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό της όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της στην προσπάθεια για την ενημέρωσή σας και (όπου είναι δυνατόν) για νέα δρομολόγηση παράδοσης.
Κόστος Αποστολής
Το κόστος αποστολής που υπολογίζεται και περιλαμβάνεται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος CasaMarket.gr αφορά αποκλειστικά και μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς. Το σύστημα υπολογίζει το συνολικό κόστος αποστολής με βάση την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική των συνεργαζόμενων εταιρειών μεταφορών είτε πρόκειται για ΕΛΤΑ Courier είτε συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.
Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας του CasaMarket.gr