Καλώς Ήλθατε στο Casa Market

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων.

  • Ψάξτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα καθημερινής χρήσης.
  • Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις και εξοπλίστε το σπίτι, το γραφείο, την κουζίνα και το μπάνιο σας.
  • Αγοράστε με ασφάλεια και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ο ιστότοπος casamarket.gr δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρία Ασπιρτάκης Γιώργος και Ασπιρτάκης Χρήστος Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο "Υδροεμπορική Κρήτης" και αποτελεί το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρίας. Η εταιρία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης , Εθνικής Αντιστάσεως 67 , από όπου και εξυπηρετεί τις παραγγελίες. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Στις σελίδες μας μπορείτε να ψάξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα καθημερινής χρήσης, να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις και να εξοπλίσετε το σπίτι, το γραφείο, την κουζίνα, το μπάνιο και το χώρο εργασίας σας.

Η εταιρία μας καθημερινά βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας του casamarket και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας, σε μια προσπάθεια να προσφέρει την  βέλτιστη εμπειρία στον επισκέπτη και παράλληλα να πετύχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του.

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο