Αερόθερμο Πρίζας Trotec Mini 500W
Αερόθερμο Πρίζας Trotec Mini 500W
25,11€

Αερόθερμο Πρίζας Trotec Mini 500W

Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
GEN-THERM-13301
Διαθέσιμο
0-72 Ώρες
25,11€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,25€
Ρωτήστε για το Προϊόν

Αερόθερμο Πρίζας Trotec Mini 500W


Με τα εξαιρετικά μικρά αερόθερμα πρίζας TFC 1 E τα  οποία είναι μόλις μεγαλύτερα από ένα ανθρώπινο χέρι, έχετε πάντα μια πηγή ζεστασιάς,  βολική τόσο στο σπίτι όσο και όταν ταξιδεύετε (δωμάτιο ή τροχόσπιτο). Με  τα φορητά αυτά θερμαντικά, τα κρύα πόδια ανήκουν πλέον στο παρελθόν ακόμη και στις αλπικές χειμερινές σας διακοπές.

Με απόδοση θέρμανσης 500 W και δύο στάδια ανεμιστήρα,  οι  συσκευές παρέχουν γρήγορα  αίσθηση καλής θέρμανσης σε μικρούς χώρους. Το πρώτο στάδιο ανεμιστήρα χρησιμοποιείται για κανονική λειτουργία και το δεύτερο λειτουργεί ως επιλογή γρήγορης θέρμανσης για γρήγορη διανομή του ζεστού αέρα στο δωμάτιο. Οι αποτελεσματικοί μίνι θερμαντήρες μπορούν να παράγουν θερμότητα μέσα σε λίγα λεπτά οπουδήποτε απαιτείται – χωρίς να χρειάζεται να ζεσταθεί ολόκληρο το σπίτι ή ο χώρος. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στο μπάνιο ή στην κουζίνα, στον καναπέ, στο δωμάτιο του παιδιού ή στο γραφείο του σπιτιού – οι  TFC 1 E μετατρέπουν τα δυσάρεστα κρύα σημεία σε άνετες οάσεις ευεξίας.

Η λειτουργία του αερόθερμου πρίζας είναι αναμφίβολα εύκολη: συνδέστε το, ενεργοποιήστε το και επιλέξτε μια θερμοκρασία μεταξύ 15 και 30 ° C στην οθόνη LED. Επιπλέον, τα μοντέλα διαθέτουν ενεργειακά αποδοτική λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, η οποία τους κάνει να σβήνουν όταν φτάνουν στην τιμή του στόχου.

Τελικά , ζεστασιά μηδενικής εκπομπής:

Ο αέρας του παραμένει ευχάριστα καθαρός και απαλλαγμένος από την οσμή, καθώς τα κεραμικά θερμαντικά στοιχεία PTC παράγουν θερμότητα που είναι εντελώς απαλλαγμένη από εκπομπές. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς θερμαντήρες ανεμιστήρων με καλώδια θέρμανσης, το κεραμικό στοιχείο θέρμανσης δεν καίει σωματίδια σκόνης ή ακόμα χειρότερα τρίχες ζώων. Αυτό προστατεύει τις ευαίσθητες αναπνευστικές οδούς ασθενών με αλλεργία, νήπια και άλλα ευαίσθητα άτομα.

Η ασφάλεια είναι εγγυημένη με θερμαντήρες ανεμιστήρα:

Οι συσκευές είναι απόλυτα και αξιόπιστα προστατευμένες από υπερθέρμανση. Τα πυρίμαχα κεραμικά στοιχεία τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και επιπλέον δεν έχουν καλώδια θέρμανσης που θα μπορούσαν να καούν. Η λειτουργία ανεμιστήρα με αντίστροφη μέτρηση ψύχει αυτόματα το θερμαντικό στοιχείο του μίνι ανεμιστήρα για 60 δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση, ώστε να μπορεί να αποσυνδεθεί με ασφάλεια από την πρίζα.

Ταχύτερη θέρμανση αέρα – πιο ευχάριστο κλίμα:

Ταχύτερη και πιο ομαλή θέρμανση  σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία θέρμανσης με αερόθερμα .  Οι βραχύτεροι χρόνοι θέρμανσης δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό των Trotec  TFC 1E με κεραμικά θερμαντικά στοιχεία PTC . Υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές που σχετίζονται με τη διαδικασία στη συμπεριφορά απόκρισης των στοιχείων θέρμανσης.

Τα κλασικά αερόθερμα έχουν μεγαλύτερες αποκλίσεις από την επιθυμητή θερμοκρασία.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

το χώρο εργασίας σας (μικρό εργαστήριο)

το γραφείο

Ο τέλειος φίλος του ταξιδιού, π.χ. σε  τροχόσπιτα ή δροσερά δωμάτια ξενοδοχείου.

για το μπάνιο σας ή την τουαλέτα για τους επισκέπτες

Σε ανοιχτούς χώρους κουζίνας ή πριν την προθέρμανση της κουζίνας το πρωί,

στην κρεβατοκάμαρά σας , ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό πρωινό της Κυριακής στο κρεβάτι.

για τοπικές εργασίες επισκευής και καθαρισμού σε μη θερμαινόμενα δωμάτια και γκαράζ

Ιδανικό για δωμάτια για παιδιά και εφήβους, για ανάγνωση,  ακρόαση μουσικής , κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, επιπλέον ζεστασιά παρέχεται με το πάτημα ενός κουμπιού.


Πρακτικά οφέλη:

Γρήγορη και ευχάριστη ζεστασιά

Κεραμικό θερμαντικό στοιχείο PTC

Οικονομικός θερμαντήρας ανεμιστήρων 500 W

Αυτόματη απενεργοποίηση κατά την επίτευξη της καθορισμένης θερμοκρασίας

Λειτουργία ανεμιστήρα με αντίστροφη μέτρηση στο σβήσιμο

2 ρυθμίσεις ανεμιστήρα

Έλεγχος θερμοκρασίας από 15 ° C έως 30 ° C

Λειτουργία χρονοδιακόπτη (1-12 ώρες)

Οθόνη LED

Προστασία υπερθέρμανσης

Κατάλληλο για  πάσχοντες από αλλεργίες

Υψηλής ενεργειακής απόδοσης